БСП на бунт срещу Румен Радев – наричат президента и жена му „Семейство Адамс“, Йончева насъсквала Нинова срещу бившия летец

В БСП назрява същински бунт срещу президента. Червените са страшно разгневени на Румен Радев и най-вече на половинката му Деси заради енергичните им опити да се разграничат от столетницата, която произведе пенсионирания генерал в държавен глава.

И двамата страняли от социалистите, включително и от лидерката им Корнелия Нинова и докато до скоро тя криела това, то днес вече предприела обратната тактика. Зад промяната в курса стояла обидената на президента Елена Йончева.

  Именно тя според социалисти разкрила на Нинова, че Радев няма никакво намерение да помага на БСП. 

Заради характеропатията на Деси Радева, която коли и беси в президентството, дори опосредстваните контакти на червените с институцията също били сведени до нула. Една от версиите за напускането на Елена Йончева от пресцентъра на „Дондуков“ 2 е именно неприемливата намеса на президентшата в работата ѝ. От своя страна пък Йончева е една от най-приближените на Нинова, което допълнително нагнетявало напрежението между лидерката и генерал Деси.

Нинова била смъртно обидена и ужасно разгневена от това, че Радев не я поканил на официалната вечеря, която даде на китайския премиер Ли Къцян при посещението му в България, макар тя да очаквала това. Още повече, че БСП винаги е поддържала топли отношения с Китай.

Нинова все по-трудно успявала да отговори и на въпроса не само на вътрешнопартийната си опозиция, която я атакува за аторитарно управление на партията, но и на поддръжниците си: „Тоя защо го избрахме?“, възмутени и от заигравките на президентството с т.н. протестъри, които играха активна роля за свалянето на правителството на Пламен Орешарски от власт. Още повече, че по-гоямата част от социалистите до ден днешен нямали отговор кой пробута Румен Радев на Нинова и създаде допълнително напрежение сред червените, които бяха класирали Мая Манолова на първо място за кандидат-президент, а Радев – чак на пето.

Заради поредицата от неблагополучия в отношенията между ексгенерала и жена му и БСП, както и заради не много добрия имидж на двойката и най-вече на съпругата заради непрестанните гафове в светското ѝ представяне на първа дама, социалистите наричат помежду си семейството на Румен Радев „Семейство Адамс“ и не спират да откриват прилики между Радеви и анимационните герои.

Деси Радева очевидно е сипматична на твърде малко хора, тъй като както „Ретро“ писа, не получи нито една честитка за 49-я си рожден ден дори във фейсбук, макар в социалната мрежа дори непознати да поздравяват рожденниците.

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"