Мая Ценова, която е на тази СНИМКА с Борисов и краля на Саудитска Арабия, написа нещо неочаквано

Вчера ви показахме уникални видеа и снимки от Рияд, разкриващи как премиерът Бойко Борисов се весели по арабски обичаи. Сега обаче на дневен ред излезе друга важна тема.
Преводачката Мая Ценова коментира дебата около това, защо е със забрадка по време на срещата на премиера Бойко Борисов и краля на Саудитска Арабия Негово Величество крал Салман бин Абдулазиз Ал-Сауд, информира Канал 3.

Ето какво написа Мая Ценова във Фейсбук: 

Преводачката Мая Ценова от СУ защо била със забрадка, та срамела българите?! Уважаеми засрамени българи, да сложа на главата си точно този шал е мое лично решение! Само че защо никой от вас не се почувства засрамен, когато влязох със същия тоя шал в залата на либийския върховен съд в Триполи преди 12 години? А да сте демонстрирали засраменост при вида на която и да е българка, влязла на аудиенция при Негово Светейшество Папата в Рим?! Е, преводачката Мая Ценова от СУ между другото се занимава любителски с етнография.

И смята, че уважението към домакина е особен вид дълг на госта. А и нашият народ е казал в една своя поговорка „Твой дом – твой закон“. Баща ми.често я употребява. Например когато с всичките си 92 години настоява да ми държи палтото, когато се обличам в дома му, за да си тръгна… Та днес ще вляза да превеждам при Н. В. краля на Саудитска Арабия с тази забраДка. С която точно на днешния ден се чувствам някак много особено свързана. 29 ноември. Международният ден за солидарност с палестинския народ.
 

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"